Yö Sali goes out of bounds!!!

Tapahtuma joudutaan valitettavasti siirtämään. Uusi ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian!

 

Lauantaina 20. marraskuuta PERUTTU! 
@vanha123 Kaivokatu 37b Porvoo
klo 18-23
Liput 15e, Yö ry:n jäsenet 10e

Esiintyjät

klo 19 Granö Iiskola Österlund Experience

klo  21 SKRAIDU

Granö Iiskola Österlund Experience, on porvoolais-helsinkiläis trio joka tykittää psykedeelistä rock `n roll meininkiä varsin lujaa ja kovaa.

Ja mitä SKRAIDUUN tulee niin...

26. Huhtikuuta vuonna 1986, samaan aikaan kun Tsernobylin ydinvoimalan neljännen reaktorin turvallisuuskokeen todettiin menevän pahemman kerran pieleen, 7-vuotias Skraidu leikki isänsä akustisella kitaralla huoneessaan. Hän painoi soittimen kaikukopan korvaansa vasten ja ihasteli kitaran matalimman kielen värähtelyä. Sen sointi tuntui huumaavalta nuoren Skraidun tajunnassa.

Nyt, 35 vuotta myöhemmin, tuon Ukrainassa pieleen menneen turvallisuuskokeen vaikutukset ovat selvästi kuultavissa Skraidun tuotannossa.

Skraidu julkaisi ensimmäiset kappaleensa CD-r -formaatissa 2000-luvun alun Lappeenrannassa. Yksi Skraidu-CD maksoi katukaupassa yhden oluttuopin verran. Näistä julkaisuista sai alkunsa myös muuan Kaucas -niminen kollektiivi.

Vuoden 2021 alussa Skraidu aktivoitui jälleen ja on julkaissut uusia instrumentaali-vetoisia teoksiaan WindowFactory -labelin kautta. Skraidun purukalustoa koettelevaa saundia kuunnellaan Suomen lisäksi mm. Meksikon Guadalajarassa ja Kolumbian Medellinissa.